Het is zover! Een nieuwe uitdaging en niet zomaar eentje. Mei is begonnen en dat wil zeggen: nog amper 8 weken tot de ‘zomervakantie’. Hoog tijd om een versnelling hoger te schakelen en de maand mei om te toveren tot #MayMadness. 30 dagen – 30 workouts – 0 excuses.

Enkele dagen geleden zei ik op Snapchat: “Nog 8 weken tot de ‘zomervakantie’ officieel van start gaat, er is nog niks verloren voor je summer body maar dan moet het wel NU gaan gebeuren.

Ik had totaal niet verwacht dat er zoveel reactie op ging komen: panische angst bijna 😉

Acht weken klinkt weinig en veel. ’t Is maar hoe je het bekijkt: ik ben er in 21 dagen in geslaagd om 10 kilo te vermageren dus er is nooit een man overboord MAAR om er op een gezonde manier te staan deze zomer, is het nu GO-TIME.

Ik doe natuurlijk mee en niet zomaar: mei wordt voor mij #MayMadness
(wow, mij/mei/may overload in die laatste zin).

Wat houdt dat concreet in?

30 dagen lang ga ik elke dag minstens 20 minuten sporten. Wandelen hoort daar niet bij 😉 Ik ga niets specifieks veranderen aan mijn ‘dieet’, ik let dus niet extra op mijn voeding maar ga wel elke dag lopen, fietsen, krachttraining of iets anders.

30 dagen sportenWaarom doe ik dit?

  • Ik wil harder trainen om een sterke basis te leggen voor mijn volgende challenge in juni (daar volgt nog meer info over).
  • Ik wil eens zien of mijn lichaam sterk verandert door de vele trainingen hoewel ik niets aanpas aan mijn voeding (meimaand is oa. BBQ-maand 😉 )
  • Waarom niet? Ik haat de comfort zone en door mezelf te verplichten om elke dag te sporten, is er geen ruimte voor miezerige excuses. Geen grijze zone, GO-TIME.

Na deze dertig dagen volgt dus opnieuw een verhaal met mijn ervaringen maar deze keer pak ik het ook anders aan. Mijn mailbox en Snapchat lopen de laatste tijd over met vragen en deze 1 op 1 beantwoorden, wordt stilletjes aan onhoudbaar dus…

Ik ga elke dag een korte recap neerpennen van mijn workout en één vraag beantwoorden. In totaal ga ik dus 30 vragen rond sport beantwoorden die mij (vaak) worden gesteld. Ik heb sowieso al hééél wat vragen maar ik heb geen ‘vaste lijst’ gemaakt.

Stel dus gerust jouw vraag via Twitter (@NickVinckier ; #MayMadness), Snapchat (nickvinckier) of hier in de comments en wie weet wordt jouw vraag beantwoord tijdens deze #MayMadness!

Klik hier voor #MayMadness DAG 1 >>