Gisteren een barbecue gehad met vrienden en het was laat maar dat houd met niet tegen!

Dag 6 van mijn #MayMadness.

Het is een drukke dag dus houd ik het op een korte ‘ab workout’ die ik vond op YouTube. Laat je niet misleiden door het knappe snoetje van de instructrice, het is een bad abs (hahahahahaha) workout!

Vraag van de dag: Drink je nu terug alcohol?

Een vraag die ik super veel op mijn bord krijg sinds #100dagenzonderalcohol. Het antwoord is volmondig: Ja!

MAAR!

Ik drink amper nog iéts. Ik hou van de controle en vooral als je ook maar iets drinkt ben je de dag nadien niet 100% fris. Iets wat ik haat en zeker nu ik elke dag sport 🙂 Bovendien is alcohol een suikerbom & stopt het meteen de natuurlijke vetverbranding van je lichaam.

Ik kan wel genieten van een drankje op z’n tijd.

De mensen van Sofie’s World hebben me trouwens enkele weken geleden uitgenodigd op een ‘Beer vs Wine’ challenge. Een aanrader als je, net zoals ik, van fijn proeven houdt.

Ik ben geen food blogger dus laat ik dat liever over aan anderen 😉
Lees gerust het verslag van Chez Julie.

Anyways, genoeg promotie 😉

Ik drink dus soms opnieuw alcohol maar doe sowieso niet meer van zuipen. Volgende maand start een nieuwe, zware uitdaging en daar ga ik wel opnieuw alcohol laten. Net zoals tijdens #21daychallenge voorspel ik dat ik daar geen enkel probleem mee zal hebben!

Hopelijk een antwoord op je vraag? 🙂

Stel gerust jouw vraag via Twitter (@NickVinckier ; #MayMadness), Snapchat (nickvinckier) of hier in de comments en wie weet wordt jouw vraag beantwoord tijdens deze #MayMadness!

COMING UP: #MayMadness DAG 7 >>